WAAROM HERBI ALARM?

Herbi-Alarm is onze nieuwe onkruid range op basis van pelargonzuur, een organisch vetzuur dat van nature aanwezig is in Geraniums (Pelargonium) bijvoorbleeld. Het is een zogenaamd 'contactherbicide', wat wil zeggen dat het onkruid kapot gaat door aanraking met het product. Bij contact wordt het membraan van de planten beschadigd, waardoor de plant zal uitdrogen. Door de snelle opname door de plant zullen reeds na 3 uur de eerste resultaten zichtbaar zijn, ook bij lage temperaturen. Lees hier meer over organische vetzuren en hun werking.

Herbi Alarm is beschikbaar ter bestrijding van onkruiden, grassen en mossen op verharde, permanent onbeteelde terreinen zoals opritten, paden en terrassen (asfalt, beton, kasseien, grind, …). Daarenboven is er een variant die kan ingezet worden tegen onkruiden, grassen en mossen in de sier- en moestuin vóór het zaaien of planten van siergewassen of groenten, of tussen de reeds aangeplante planten (gebruik een afschermkap op de sproeier om de andere planten niet te beschadigen).

Alle varianten komen in verschillende samenstellingen en formaten. Zo zijn er kant-en-klare oplossingen beschikbaar in 3 L of in spray vorm, wat handig is voor kleinere terreinen. Of je kan kiezen voor een concentraat dat verdund dient te worden met water, wat dan weer interessant is als je grote oppervlakten wil behandelen.

Herbi Alarm Group shot
Hera15

HERBI ALARM

Dit product is een concentraat dus dient gemengd te worden met water. Maar laat je niet afschrikken, in de verpakking zit een handige doseerdop. Je kan het product met een rugsproeier verspuiten, of een kleinere handsproeier gebruiken. Gebruik 100 ml/m2. Herbi Alarm is beschikbaar in 1L of 5L, zowel voor verharde als onverharde ondergronden.

Klik hier om meer te weten over Herbi Alarm oprit, pad en terras.
Klik hier voor meer info over Herbi Alarm sier- en moestuin.

Herartu3padsier

HERBI ALARM READY

Een kant-en-klare oplossing, onmiddellijk toepasbaar. Je dient enkel goed te schudden voor gebruik. Gebruik 100 ml/m2. Herbi Alarm Ready is beschikbaar in 3 L.

Klik hier om meer te weten over Herbi Alarm Ready oprit, pad en terras.
Klik hier voor meer info over Herbi Alarm Ready sier- en moestuin.

Herartu07padsier

HERBI ALARM SPRAY

Dit gebruiksklare product zit verpakt in een handige spray en is onmiddellijk toepasbaar. De kleine veiligheidsknop bovenop de sproeikop zorgt voor een extra beveiliging. De gebruikte hoeveelheid is ook makkelijk te controleren; 1 hendeldruk geeft 1,25 ml product. Gebruik niet meer dan 100 ml/m2. Herbi Alarm Spray is beschikbaar in 750 ml.

Klik hier om meer te weten over Herbi Alarm Spray oprit, pad en terras.
Klik hier voor meer info over Herbi Alarm Spray sier- en moestuin.

Edialux NED 5 Onkruid

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.

Deel dit bericht