FLY tower discreet

ECOLOGISCHE PRODUCTEN DISCRETE VLIEGENVAL & VLIEGEN KLEEFTOREN

Niet iedereen houdt van kleverige linten vol vliegen in zijn huis. Daarom introduceert Edialux twee nieuwe vliegenvallen zonder insecticide die minder opvallend vliegen vangen. Bij de Discrete vliegenval blijven de gevangen insecten binnen in de val kleven, onzichtbaar en hygiënisch, het perfecte alternatief voor vensterstickers. Het unieke driedimensionale patroon met fluorescerende roze kleur van de lijmplaat trekt vliegen en fruitvliegjes sterk aan.

Ook de Vliegen kleeftoren heeft dit driedimensionale patroon met fluorescerende kleur en biedt zo een stijlvol alternatief voor de bekende traditionele bruine vliegenvangers. De val kan opgehangen worden, of staand of plat op een oppervlak gelegd worden.

WESPENZAK

Wespen bestrijden was nog nooit zo gemakkelijk als met de nieuwe Wasptrap Wespenzak. Enkel het flesje lokstof in de val gieten en de val in de tuin ophangen. De lokstof bevat traditionele stoffen van natuurl ke oorsprong ij en bestrijdt zo effectief én ecologisch wespen.

Waspptrapbag box with product 2500x2500
BIO CONTAINERFRIS

BIO-CONTAINERFRIS

Een afvalbak of bio-container met groenten- en fruitafval geurt vaak erg onprettig en trekt vliegen en maden aan. Met het Bio-Containerfris-strooipoeder vermijd je geuroverlast, schimmelgroei en ongewenst bezoek van vliegen en maden. Het strooipoeder bevat geen insecticiden, maar uitsluitend natuurlijke ingrediënten, die rotting voorkomen. Vliegen blijven weg, en dus ook maden. Bovendien geurt het strooipoeder fris naar lavendel, waardoor het vieze geuren neutraliseert.

ZEROX STALLEN & FLY AWAY READY

Fly Away Ready is een ecologische spray met eucalyptusolie als werkzame stof, verrijkt met ureum en aloë vera. Aangebracht op de vacht van een paard biedt het product een sterke en langdurige bescherming voor paard en ruiter tegen dazen en steekvliegen. In paarden- of koeienstallen zijn stekende stalvliegen in de zomer ook een ware plaag.

Zerox Stallen is een aerosol op waterbasis – dus vrij van solventen – die deze vervelende vliegen ecologisch en effectief bestrijdt. Zo worden de dieren in de stal niet gestoken en blijven ze dus rustiger.

Zerox stallen fly away ready
Incesticide ME

ONMISBAAR TEGEN INSECTEN IN SIER- EN MOESTUIN INSECTICIDE ME PLUS EN SPRAY

Nieuw is onder meer Insecticide ME, een micro-emulsie beschikbaar in concentraat (Plus 100 ml en 200 ml) en ready-to-use trigger (Spray 750 ml). Insecticide ME beschermt zowel sierplanten als groenten en fruit snel en doeltreffend tegen tal van insecten: bladluizen, kevers, wantsen, rupsen, preimot, koolgalmug, erwtengalmug, allerlei groentevliegen, perebladvlo, appelbladvlo, trips en witte vliegen. De plant neemt het product snel op, waardoor het na twee uur al regenvast is. Daarna werkt Insecticide ME twee weken na. Voor groenten en fruit is de wachttijd voor de oogst heel kort.

CHOCO/VANILLE MOUSE TRAP

Muizen houden niet zozeer van kaas, maar wel van chocolade … Vandaar dat de nieuwe Choco en Vanille Mouse Traps een blokje met vanille- of chocoladearoma bevatten dat drie maanden actief blijft, zodat de val meermaals gebruikt kan worden. Bovendien dient het kartonnen doosje van de verpakking als lokaasdoos. Vanille-blokjes zijn ook als navulling verkrijgbaar.

1101003860 Vanille Mouse Trap
1101078037 Choco Mouse Trap 2000x2000
Deel dit bericht