CORPORATE INFO:

Edialux-Formulex NV, eigenaar van het merk Edialux werd in 2014 onderdeel van de internationale Pelsis group. In maart 2019 werd Edialux-Formulex NV omgevormd tot Pelsis Belgium NV. Het merk "Edialux", bestaande uit Edialux Home-Pet-Plant, gericht op de particuliere tuinliefhebber en Edialux Professional, gericht op de professionele sector, blijft ongewijzigd en zal ook in de toekomst duurzame oplossingen blijven bieden voor netelige huis- , tuin- of professionele problemen. Voor de consument verandert er dus niets. In de rekken zal je nog steeds de gekende, blauw/gele Edialux doosjes terugvinden. Enkel zal je nu de naam van Pelsis Belgium als distributieadres op de verpakkingen terugvinden.

OVER PELSIS

Pelsis levert een brede waaier aan merken aan de faciliteitenmanagementindustrie en biedt het wereldwijde klantenbestand een breed scala aan producten om aan hun behoeften te voldoen. Met het Verenigd Koninkrijk als thuisbasis ontwikkelt Pelsis toonaangevende merken voor gespecialiseerde commerciële markten, waaronder insectenbestrijding van vliegende insecten, vogelwering en hygiëne oplossingen voor sanitaire ruimten.

Belangrijkste merken - Onze reputatie is gestoeld op toonaangevende merknamen, opgebouwd dankzij uitgebreide marktkennis en ondersteuning van experts in elk vakgebied. Elk van onze merken is meer dan 15 jaar oud en kan leunen op een reputatie van hoogwaardige producten en ondersteunende diensten. We werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze merken ter ondersteuning van onze distributeurs.

Toonaangevende producten - Inzicht in de klant is de kern van onze productinnovatie; hierdoor kunnen we producten van wereldklasse ontwerpen met de begrippen efficiëntie, design en kwaliteit in het achterhoofd. Onze nauwe relaties met klanten vormen de sleutel tot de ethiek van onze productontwikkeling; ze verlenen ons inzicht in de behoeften van onze klanten en gebruikers.

Tomatenplaag 2 Aangepast
Shutterstock 98740670
Deel dit bericht