Wespen

Zot van de zomer, maar niet van wespen ?

Je hebt je net gezellig op het terras gezet met een lekker drankje of hapje en daar zijn ze… de wespen. Wees opgepast, ga ze niet te lijf maar zet een wespenval, Wasptrap met lokstof. De val is herbruikbaar en trekt naast wespen ook vliegen aan… als je spreekt over twee vliegen in één klap.

Maak komaf van muggen


Lukt het je om overdag wespen op afstand te houden? Dan staat er ‘s avonds weer een andere boosdoener klaar om je geduld op de proef te stellen: de mug. Gelukkig is er hier de manoevre van de Mosquiway. De UV LED-lamp heeft een krachtig elektrisch rooster dat muggen en andere vliegende insecten aantrekt zodat ze niet op jou losgaan.

PS: ook gemakkelijk: de Electric Fly Racket !

Muggen 2

En in de slaapkamer?Geen zin in nachtelijk gezoem? Met de Inzzzector geniet je ongestoord van je nachtrust. De Inzzzector trekt muggen aan tot het apparaatje en bestrijdt ze met lichte (220V) shockjes.

Wat met mieren?Strooi of giet mierenpoeder zoals de Permas D om ongewenst hoog bezoek van kolonies te bestrijden. Vang je ze liever op?
Zet een mier lokdoosje zoals de Formu mier lokdoos CA.

Mieren 2

#Edialuxtip: Wees bij warmer weer extra waakzaam voor teken bij jezelf en je huisdieren. Voorkom tekenbeten bij jezelf met de Mosquiway Body Roll-on en de Mosquiway Spray en behandel je huisdier met de Teek-Away lasso en de Teek-Away Spray.

PS: de Mosquiway Body Roll-on en de Body Spray zijn even goed te gebruiken tegen muggen !

Teken

Wespen
Muggen
vliegen
Mieren


Van die kleine lastige insecten weet je nu komaf te maken. Tijd om heerlijk en zorgeloos te genieten in je tuin !

PS: Verzorg in tussentijd zeker ook je planten tijdens de warmte !

Planten

Volg ons op onze sociale media Instagram & Facebook voor meer zomerse tip & inspiratie.

Deel dit bericht