Muggen- en tekenbeten voorkomen: essentiële maatregelen voor een zorgeloze zomer

Op stap met het hele gezin, een reis geboekt of gaan je kinderen op kamp? Niets is dan zo belangrijk als een effectief insectenwerend middel meenemen om te voorkomen dat jij en je kinderen een zomer vol beten moeten doorstaan. Mosquiway Bodyspray of Roll-on zijn dan dé natuurlijke Deet-vrije oplossingen en bieden tot wel 8 uur lang bescherming.

De Mosquiway Body Spray & Roll-on op basis van Citriodiol verspreiden een sterke citroeneucalyptusgeur die bescherming biedt tegen stekende en bijtende insecten zoals muggen, teken en knutten. Citriodiol is een etherische olie die gewonnen wordt uit een duurzaam geteelde eucalyptusbomen. Deze actieve stof is volledig veilig te gebruiken bij kinderen vanaf 6 maanden.

Bij een zorgeloze zomer hoort ook een ongestoorde nachtrust. De Elizan Green verstuiver met citronella en 4 andere etherische oliën, is de ideale oplossing voor gebruik in de slaapkamer als ecologisch alternatief voor wie geen gebruik wenst te maken van insectides in de buurt van bijvoorbeeld zwangere vrouwen en kleine kinderen.

Lees verder: Zo houd je muggen op afstand

Hoe je je huis en tuin kunt beschermen tegen ongewenste insecten in de zomer

Wat is er zaliger dan op een zomerse dag buiten eten met je vrienden? Je kleedt de tuin gezellig aan, kiest wat er op tafel komt en geniet. Vanaf augustus kan buiten eten een stuk minder aangenaam worden door opdringerige wespen. Wees daarom goed voorbereid: hang een Wasp Trap op, die lokt de wespen weglokt van de eettafel. De herbruikbare wespenval vul je met onze vloeibare lokstof.

Zitten er wespennesten in of rond je huis? Wasp Nest Spray is ideaal om kleine wespennesten zelf te vernietigen. De aerosol is voorzien van een turboventiel en kan tot 4 meter ver spuiten. Wespennesten vernietig je best ’s morgens of ’s avonds wanneer de wespen in hun nest zitten en niet meer rondvliegen.

Ook andere vliegende insecten kunnen tijdens een etentje in de tuin behoorlijk storend zijn. Fly Trap is hier dan je redder in nood. De vliegen worden aangetrokken door de unieke lokstof in de vliegenzak en verteert ze ook. De vliegenzak vangt tussen de 20.000 en 50.000 vliegen gedurende 4 weken. De volle vliegenzak gooi je achteraf simpelweg in de vuilnisbak.

Liever een herbruikbare vliegenval? Dan is de Easy Fly Trap en de navulling iets voor jou.

Dat het al begint te schemeren, hoeft niemand te deren! Leg wat plaids neer en steek de vuurkorf aan. Steken vliegende insecten de kop op? Houd de oplaadbare Electric Fly Racket USB bij de hand. Liever handsfree? De Mosquiway Outdoor is een insectenlamp met een unieke lichttechnologie en een krachtig, elektrisch rooster, die een groot aantal vliegende insecten aantrekt en doodt.

Voor een ultieme zomeravond in de tuin kunnen Mosquiway Citronella Spiralen natuurlijk niet ontbreken. Een doosje van deze insecticidevrije spiralen biedt tot wel 45 uur bescherming tegen ongewenste bezoekjes.

Ook last van mieren in huis en tuin? Lees hier hoe je deze kan bestrijden. https://edialux.be/tips-en-tricks/bescherm-je-tuin-tegen-ongewenste-gasten-insectenbestrijdingstips

Deel dit bericht