Sprayer Group Image

Edialux sproeiers

Bij Edialux zijn we altijd een stapje voor om je thuis, dier en plant te beschermen. Binnen dit streven past het om ook degelijke en handige sproeiers aan te bieden waarmee onze producten toegepast kunnen worden. Met de nieuwe Edialux range van handsproeiers, druk- en rugsproeiers bieden we de optimale oplossing aan voor elke tuin en huis. De sproeiers verdelen vloeistoffen op effectieve wijze, ideaal voor bescherming, bestrijding en reiniging.

Met de EPDM dichtingen zijn de toestellen ook ideaal voor het sproeien in de tuin met azijnzuurhoudende herbiciden, bruine zeep, soda en ecologische plantenextracten zoals netelgier.

Een range met handige extra's
Wij bieden handige extra’s voor de toepasser zoals een gratis sproeikap (zorgt voor 90% driftreductie) of handmodellen die een 360° functie hebben. Hiermee kan eenvoudig in alle standen gespoten worden. Daarnaast zijn enkele van de sproeiers voorzien van speciale FPM dichtingen. Deze pakkingen zijn bestand tegen chemische stoffen, waaronder vetzuren die steeds meer ingezet worden als onkruidbestrijders.

De range komt met wisselstukken voor de handelaar en consument om eenvoudig en snel onderdelen te vervangen. Daarnaast zijn de sproeiers vervaardigd in Europa met hoogwaardige materialen om kwaliteit te garanderen.

Amber 0003 TIG 6876 WEB
Topaz 0001 TIG 5983 WEB
Deel dit bericht