De winter was niet zo lief voor je terras. Mos, groene en zwarte aanslag hebben zich de voorbije maanden lustig tussen en op je tegels en tuinmeubelen genesteld. Hoe krijg je je terras snel en met weinig moeite weer schoon? Alvast niet met een hogedrukreiniger! Die harde straal maakt je tegels alleen nog meer poreuzer, en schendt de voegen. Voor een houten terras is een hogedrukreiniger al helemaal geen optie, daarvan raken de vezels onherstelbaar beschadigd, waardoor mos en vuil op termijn nog makkelijker hechten.

Enzimo Bio Green-Clean

Tuinier je bewust ecologisch? Enzimo Bio Green-Clean werkt met natuurlijke ingrediënten zoals enzymen, die biologisch afbreekbaar zijn. Je pakt er de zwartste aanslag en hardnekkig vuil op je terras en tuinmeubelen grondig mee aan, zelfs op delicate, poreuze natuursteen. Verspreid het product en laat het rustig zijn werk doen: na enkele dagen wordt het resultaat zichtbaar. Schrobben of naspoelen is niet nodig. Extra pluspunt? Enzimo Bio Green-Clean legt een beschermende biofilm over je tegels, zodat ze langer schoon blijven. Lief voor je tuin en voor de natuur, én efficiënt bovenop!

Green-Alarm Ready

Waarom schrobben als het ook zonder kan? Maak het jezelf gemakkelijk, en giet Green-Alarm Ready, met een handige, ingebouwde sproeiknop, direct over je terras en de groene algen uit. Je hoeft niets te mengen, en nauwelijks te schrobben en na te spoelen! Na een paar dagen verdwijnt de groene aanslag vanzelf – kan het nog eenvoudiger? Ook ideaal voor stadsterrassen en balkons!

2024 Zwarte aanslag NL FASE02 1200x628

GRATIS HANDSPROEIER* D.M.V. 100% CASHBACK

  1. Scan de QR code om het cashback formulier te openen of SMS “SPRAY-SHOPS-NL”naar 0460 213 580 om je terugbetaling aan te vragen.
  2. Koop 1 van de vermelde EDIALUX producten + de handsproeier, krijg de handsproeier 100% terugbetaald.
  3. Vul het cashbackformulier in op het Hashting platform

Geldig van 02/01/2024 tot 31/08/2024, bij aankoop van volgende producten:

  • Enzimo Bio Green-Clean 1L - 2,5L - 5L
  • Green Alarm Ready 5L

*Keuze tussen:

  • Edialux handsproeier jade 0.6l
  • Edialux hand-druksproeier amber 1.5l

Maximaal één terugbetaling per IBAN.

Lees hier de actievoorwaarden

Share

Découvrez nos produits

Zoek een winkelpunt of webshop