Paden en opritten onkruidvrij

Sinds er geen chemische onkruidbestrijders meer in de winkels liggen, krabben we ons elke lente weer flink in het haar. Hoe houd ik in godsnaam het onkruid onder controle? Laat gerust wat wilde planten in je tuin toe; je paden en oprit houd je natuurlijk wél schoon!

Paden? Houd ze proper!

Een beetje wilde planten in je tuin is één, maar je paden en oprit wil je het liefst wél onkruidvrij. Maak het jezelf helemaal gemakkelijk, met Herbi-Press. De geconcentreerde onkruidbestrijder, op basis van pelargonzuur, droogt het onkruid en mos razendsnel uit. Na 3 uur zie je al het eerste resultaat. Houd regelmatig een controlerondje en laat het onkruid vooral niet in zaad komen. Herhaal de behandeling tot 4 keer per jaar; hardnekkige onkruiden uit je tuin krijgen is een werk van lange adem.

Alleen maar hier en daar een toefje onkruid? Met de kant-en-klare Herbi-Alarm Spray Pad & Terras hoef je niet je hele oprit aan te pakken, maar kun je het onkruid heel gericht besproeien. Ideaal voor kleine stadsterrassen!

Onkruid

Gazon zonder

Groeit er veel mos in je gazon? Te zure grond, te weinig zon, te nat of een slecht gedraineerde bodem... mos heeft altijd wel een excuus om zich in je grasmat te nestelen. Haal je het niet systematisch weg, dan breidt het zich alsmaar verder uit, en blijft er nog nauwelijks gras over. Los Moscide op in water en besproei er het mos mee. Doe het bij een temperatuur boven 15°C, op droog gras, wanneer er geen regen is voorspeld. Kam daarna uit, of verticuteer

Gazon zonder

Groeit er veel mos in je gazon? Te zure grond, te weinig zon, te nat of een slecht gedraineerde bodem... mos heeft altijd wel een excuus om zich in je grasmat te nestelen. Haal je het niet systematisch weg, dan breidt het zich alsmaar verder uit, en blijft er nog nauwelijks gras over. Los Moscide op in water en besproei er het mos mee. Doe het bij een temperatuur boven 15°C, op droog gras, wanneer er geen regen is voorspeld. Kam daarna uit, of verticuteer.

Mos in gazon
2024 Onkruid NL FASE02 1200x628

3x slim met onkruid & mos

  1. Begin vroeg, in maart
  2. Laat geen onkruid in zaad komen
  3. Ontvang cashback bij aankoop van Herbi-Press, slim voor je portemonnee!

Ontvang €7,50 bij aankoop van onkruidbestrijders

  1. Scan de QR code om het cashback formulier te openen of SMS “HERBI-SHOPS-NL”naar 0460 213 580 om je terugbetaling aan te vragen.
  2. Koop 1 van de vermelde EDIALUX Onkruidbestrijders-producten.
  3. Vul het cashbackformulier in op het Hashting platform

Geldig van 02/01/2024 tot 31/07/2024, bij aankoop van 1 van volgende producten:

  • Herbi-Alarm Pad & Terras 1L - 2,5L - 5L
  • Herbi-Green Ready 5L
  • Herbi-Green Ready Totaalherbicide 5L
  • Herbi-Press Totaalherbicide 250ml - 500ml - 800ml

Maximaal één terugbetaling per IBAN.

Lees hier de actievoorwaarden

Capture
Share

Découvrez nos produits

TEST